KAYSERİ BÜNYAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılı

2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılı

Sevgili Öğrenciler Eğitim camiamızın değerli mensupları, kıymetli velilerimiz;

Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyacanını yaşıyoruz ve her yönüyle yepyeni bir başlangıca merhaba diyoruz.2019-2020 eğitim öğretim yılının huzur dolu hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.

Çağdaş eğitim, toplumsal yaşamımızın biçimlendirilmesinde, geleceğe yönelik adımlarımızın belirlenmesinde vazgeçilmez öğedir.Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağımıza inanıyorum.

Herşeyin büyük bir hızla değiştiği beklentilerin, talepler ve mesleklerin sürekli bir değişim içerisinde olduğu günümüzde. sizlerin ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bireyler olarak yetiştirmek bizleri asli görevleridir.

Sevgili Öğrenciler;başarı birden çok fatöre bağlı olarak oluşabilen bir olgudur. Başarıya ulaşmada: sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma başarının olmazsa olmazıdır. Ayrıca okulumuzu, Öğretmenlerimizi ve biribirlerinizi seviniz, zararlı alışkanlıklardan kaçınınız ve kendinize başarılı insanlardan rol model oluşturunuz. sizler eğitimin yapı taşlarısınız sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak geleceğimize güvenle bakacağız.

Değerli öğretmenlerimiz; Çocuklarımızın geleceğe hazılanmasında en önemli görev size düşmektedir. Ailelerimiz en kıymetli olan varlıklarını, sizlerin ellerine teslim etmektedir. Sizlerin en aslı görevi bu çocuklarımızı ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek ve hayatta lazım olacak bilgileri öğretmek, becerileri kazandırmaktır.

Bu düşüncelerle, öğretmenlerimize öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor. 2019-2020 eğitim öğretim yılının sağlıklı , mutlu, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Mahallesi Şh. Yusuf Uğur Caddesi No 1 Bünyan KAYSERİ - 0(352) 712 10 60

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.